Apartmani u Ribarskoj Banji - Apartmani Vista

Opis smeštaja


Apartmani Vista nalaze se na 250m od medicinsko-wellness centra, što ih čini jednim od bolje pozicioniranih u Ribarskoj banji.

U ponudi su dva premium apartmana, kategorisana sa 4 zvezdice:
• Vista 1 - urbano-modernog stila, sa jednom spavaćom sobom, idealan je za porodice sa decom ili manje društvo (kapaciteta do 4 osobe).
• Vista 2 - skandinavskog stila, belih i prirodnih tonova, sa dve spavaće sobe, savršen je izbor za proširenu porodicu ili dve (kapaciteta do 7 osoba).

Oba apartmana imaju podno grejanje, klimu, Wi-Fi, kablovsku i TV u svakoj prostoriji. Opremljenu i fukncionalnu kuhinju posebno smo prilagodili ljubiteljima svih vrsta kafa tako da su gostima na raspolaganju el.džezva za domaću kafu, mutilica za nes i Dolce Gusto sa velikim izborom kapsula. Dušeci, posteljina i peškiri su klase lux hotela da upotpune dobro zaslužen odmor, dok će boravak na jedinstvenim „lebdećim“ terasama stvoriti neponovljiv osećaj da uživate u samim krošnjama drveća.

Kako bismo gostima olakšali pakovanje i omogućili da odmor otpočne već kod kuće, apartman je opremljen sredstvima za ličnu higijenu, priborom za šivenje i čišćenje obuće, papučama, sefom, društvenim igrama, knjigama ali i kafom, šećerom, solju, biberom, uljem... Tačnije svim onim što bi moglo da zatreba.

Apartmani Vista dočekuju goste, uz piće dobrodošlice, od decembra 2022.

Kako biste došli do nas, neophodno je da prođete rampu na ulasku u banjski kopleks, zatim kod Vile Srbija skrenete desno i nakon 250m doći ćete do stambene zgrade u kojoj se nalaze apartmani (ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, ispred zgrade ima dovoljno parking mesta).

Od naših apartmana do Wellness i Spa centra potrebno je oko 5 minuta laganog hoda, takođe 5 minuta je potrebno i ukoliko korisitite rehabilitacioni centar, želite da posetite restoran Vojvodina, prodavnicu, poslastičarnicu Pečurka i sve ostalo što se nalazi u banjskom jezgru.

Do aqua parka Samar potrebno je malo više hoda uzbrdo, tako da ukoliko niste raspoloženi za šetnju, preporučujemo odlazak autom. Auto je dobra preporuka i ako želite da posetite neki od ugostiteljskih objekata u selu Ribare, nadomak Ribarske banje a naša preporuka je uvek restoran Avlija na oko 1,5 km.


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 4500 do 6000
Kontakt telefoni 063 631 798
Web site
Udaljenost od centra 250 m
Adresa Kralja Petra Prvog 164A, stan 13

Apartmani Vista - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Ribarske Banje


Ostali apartmani u Ribarskoj Banji