Uslovi korišćena portala RIBARSKABANASMESTAJ.RS

Portal smeštaj u Ribarskoj Banji je web servis za oglašavanje smeštaja u Ribarskoj Banji i pružanje informacija o turističkoj ponudi u Ribarskoj Banji. Sajt ribarskabanjasmestaj.rs nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe portal ribarskabanjasmestaj.rs ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontaktiranje vlasnika smeštaja i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, recimo za reklamiranje, je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici smeštaja u Ribarskoj Banji su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi Ribarske Banje, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca sajta. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je načinjena licima koji su posetili sajt i došli do netačnih informacija, kao. Takođe su dužnii da nadoknade i štetu koja je načinjena smamo sajtu ribarskabanjasmestaj.rs.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Oglasi smeštaj