Sobe u Ribarskoj Banji - Miletića čardak

Opis smeštaja


Domaćinstvo Miletića čardak je smešteno na obroncima Jastrebca, udaljeno 1 km od centra Ribarske Banje. Okruženo brdovitim krajolikom, zelenilom i stazama za šetnju, kao i blizinom reke i potoka, pravo je mesto za odmor i rekreaciju u prirodi, daleko od gradske vreve i gužve. Na samo 20ak minuta šetnje do banje možete da uživate u njenim blagodetima i lekovitoj vodi.
Nudimo Vam smeštaj u jedinstvenom turističkom objektu sa 4 zvezdice, tipa tradicionalne srpske kuće muzejskog enterijera, koja odiše duhom minulih vremena.
Domaćinstvo raspolaže sa 4 jednokrevetne i jednom sobom sa francuskim ležajem, dve kompletno opremljene kuhinje, dva dnevna boravka, 4 kupatila, balkonom, terasom kao i velikim dvorištem sa parking prostorom. Na raspolaganju je i jedan pomoćni ležaj. Svaka soba ima centralno grejanje, tv, internet, posteljinu i peškire.
Svojim gostima nudimo usluge spremanja domaćih jela, prevoza do banje, kao i organizovanje raznovrsnih aktivnosti i jednodnevnih izleta.
Postoji mogućnost iznajmljivanja celog objekta, zasebnih soba ili kao dve odvojene jedinice ( prizemlje i sprat ). Idealno je za porodice, manje grupe, parove i pojedince. Maksimalan broj osoba je 7.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 062 772 884
Web site
Udaljenost od centra 1000 m
Adresa Kralja Petra Prvog 82

Miletića čardak - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Ribarske Banje


Ostali sobe u Ribarskoj Banji